Home » Despre miniMAP

Despre miniMAP

 

 

 

 

 

Harta miniMap este un ghid turistic într-un format A2 desfăşurabil uşor de folosit (pocket size) pentru călătorii şi afaceri care vă îndrumă către: obiective turistice, restaurante, pizzerii, night-cluburi, cazinouri, cafenele, hoteluri/pensiuni, shopphing center-uri, agenţii de turism şi rent-a-car, saloane  de cosmetică şi masaj, farmacii. Ghidul cuprinde o hartă detaliată şi actualizată a oraşului, o hartă a transportului în comun şi o hartă mărită a zonei centrale precum şi o listă a obiectivelor de interes turistic.

 

Ediţia de Cluj-Napoca a fost lansată în decembrie 2006 cu un tiraj iniţial de 10.000 exemplare şi apariţie la 2 luni. Din iunie 2007 tirajul a crescut la 15.000 exemplare cu  apariţie la 3 luni: decembrie, martie, iunie, septembrie. Tot in iunie a aparut şi ediţia de Sibiu a hărţii, iar din septembrie vor apărea: Braşov şi  Timişoara. Hărţile se distribuie gratuit în locaţii precum:  aeroporturi, autogări, muzee, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, dealeri auto,  instituţii publice, centre culturale, consulate, taximetre, agenţii de turism, rent-a-car, teatre,  etc.

 

 Portalul on-line www.minimap.ro cuprinde hărţile oraşelor prezentate mai sus, oferind posibilitatea de căutarea a obiectivelor, a firmelor si a adreselor exacte  după stradă şi număr sau  după denumiri. Sunt  prezente de asemenea  obiectivele turistice şi informaţii utile alături de o bază de date actualizată cu  firme din diverse domenii.