Filtreaza rezultatele
✓ Cazare verificata
Casa Luca Ama Bran
Casa Luca Ama
str. Pe Țarină, nr. 106A
8 locuri in 4 spatii de cazare

Rezervare fara avans

Pensiunea este una dintre cele care pune la dispozitie turistilor o gradina generoasa cu foisor si gratar iar gazdele sunt de o reala amabilitate. Cele patru camere amenajate ingrijit beneficiaza de o bucatarie unde dimineata veti fi serviti cu micul dejun.

706 afisari
Vedeti preturile
✓ Cazare verificata
Casa Serena Bran
Casa Serena
str. Bisericii, nr. 16
20 locuri in 10 spatii de cazare

Confirmare imediata

Casa poate gazdui grupuri mari pentru evenimente de tip team building dar si grupuri mai mici. Detine un restaurant propriu cu o capaciate de 40 de locuri unde puteti servi masa in pensiune completa. Acesta este un loc preferat si de turistii straini care viziteaza Branul.

878 afisari
Vedeti preturile
Casa Dalia Bran
Casa Dalia
str. Festung, nr. 11
16 locuri in 8 spatii de cazare

Aceasta unitate va ofera un sejur relaxant fiind plasata intr-o zona linistita. In curte exista foisor si gratar iar bucataria utilata pune la dispozitie turistilor posibilitatea de a-si prepara mancare gatita. Catre Castelul Bran puteti merge chiar pe jos in numai 10 minute.

970 afisari
Vedeti preturile
Casa Enescu Bran
Casa Enescu
str. Valea Porții, nr. 208
20 locuri in 7 spatii de cazare

Casa Enescu este o pensiune cu 7 camere si ofera turistilor posibilitate de a-si prepara singuri masa punand la dispozitie o bucatarie si sala de servit masa. Distanta pana la Castelul Bran este de 2 km iar pana la Partia Zanoaga sunt 1,5 km.

771 afisari
Vedeti preturile
Căsuțe Rupestre Bran
Căsuțe Rupestre
str. Nicolae Baciu, nr. 21
12 locuri in 3 spatii de cazare

O altfel de cazare. Pentru cei ce vor sa fie la 900 m altitudine, intr-o atmosfera singuratica si linistita. Casutele sapate in stanca sunt o atractie turistica mai rar intalnita, iar confortul acestora se aseamana cu cele in mediul rural.

608 afisari
Vedeti preturile
Casa Medievală Bran
Casa Medievală
str. Reitesti, nr. 1
14 locuri in 5 spatii de cazare

Situata chiar in centru, la 200 m de Castelul Bran, Casa Medievala este un loc apreciat de turisti. Unitatea detine 5 cameresi un apartament amenajate in stil traditional, cu elemente din lemn. Sala de mese si bucataria utilate complet iti pot face sederea ca acasa.

830 afisari
Vedeti preturile
Casa Albă Bran
Casa Albă
str. SIMON INANCU GONTEA, nr. 334
16 locuri in 8 spatii de cazare

Pensiunea Casa Alba din Bran detine un numar de 8 camere cu bucatarie comuna. Curtea are o suprafata de 2000 m unde puteti sa serviti masa la terasa amenajata. Departe de agitatia centrala a localitatii, veti parcurge cam 4.5 km pana la Castelul Bran.

978 afisari
Vedeti preturile
Casa lângă râu Bran
Casa lângă râu
str. Bisericii, nr. 89
11 locuri in 6 spatii de cazare

Asezata intr-un loc pitoresc, rustic, ,,Casa langa rau’’ ofera liniste si relaxare, fiind departe de aglomeratia din centrul localitatii. Aici beneficiati de o curte mare in care copii se pot juca in siguranta. Se poate servi micul dejun iar la mai putin de 500 m se afla un supermarket.

490 afisari
Vedeti preturile
Casa de la Deal Bran
Casa de la Deal
str. Iancu Giontea, nr. 355
16 locuri in 8 spatii de cazare

Pensiunea Casa de pe Deal din Bran este situata la inaltime, intr-o locatie linistita, poate fi inchiriata si la doua grupuri separate fiindca detine doua gratare in curte. In total are 8 camere spatioase si curate. Distanta pana la Castelul Bran este de 4 km.

535 afisari
Vedeti preturile
Casa 170 Bran
Casa 170
str. Valea Porții, nr. 170
8 locuri in 4 spatii de cazare

Daca vreti o locatie aproape de partia de schii, aceasta este la numai 1,5 km. Ofera cazare in doua apartamente, totalizand 4 camere de dormit. Se pot inchiria si separat. In curte veti putea beneficia de gratar, foisor si parcare.

430 afisari
Vedeti preturile
✓ Cazare verificata
Casa de oaspeti Iulia Bran
Casa de oaspeti Iulia
str. Valea Portii, nr. 233, bl. A
14 locuri in 6 spatii de cazare

Amplasata intr-o zona retrasa, cam la 2.5 km de Castelul Bran, Casa de oaspeti Iulia sau Iulia's Guesthouse cum o mai gasiti, are dotari moderne si curte spatioasa. Partia Bran-Zănoaga se află la 5 minute cu maşina. Pentru cei care vor sa viziteze Cetatea Rasnov, aveti de parcurs numai 16 km.

568 afisari
Vedeti preturile
Casa Magnolia Bran
Casa Magnolia
str. Balaban, nr. 1A
10 locuri in 3 spatii de cazare

Situata langa Conacul Boieresc din Bran, Casa Magnolia este o casa de vacanta deschisa in 2018 si dispune de 3 dormitoare, living si bucatarie self-catering. Se inchiriaza la cheie si poate fi una din alegerea perfecta pentru rezervare in familie.

478 afisari
Vedeti preturile
Casa Braneana Bran
Casa Braneana
str. Traian Mosoiu - intersectia spre Simon, nr. 130
42 locuri in 14 spatii de cazare

Este situata la 900 m de Castelul Bran si foarte aproape de cateva restaurante din zona. Partia Zanoaga este la 3 km fata de aceasta locatie. Camerele sunt mobilate modern in culori diverse iar curtea are gratar si parcare privata gratuita.

460 afisari
Vedeti preturile

Case de vacanta Bran si imprejurimi

 • Case de vacanta Bran
 • Case de vacanta Brasov
 • Case de vacanta Cristian
 • Case de vacanta Fundata
 • Case de vacanta Măgura
 • Case de vacanta Moieciu de Jos
 • Case de vacanta Poiana Brasov
 • Case de vacanta Predeal
 • Case de vacanta Râşnov
 • Case de vacanta Săcele
 • Case de vacanta Şercaia
 • Case de vacanta Zărneşti