Filtreaza rezultatele
Vila Alisa Bran
Vila Alisa
str. Sextil Puscariu, nr. 53
36 locuri in 15 spatii de cazare

Atat Castelul Bran cat si Casa Groazei se afla cam la aceeasi distanta de 500 m fata de Vila Alisa. Puteti servi masa la restaurantul unitatii unde veti gasi preparate traditionale romanesti. Camerele au vedere la munte, intr-o zona linistita intrucat nu este amplasata la strada principala.

294 afisari
Vedeti preturile
Villa Doina Branului Bran
Villa Doina Branului
str. Iancu Gonțea, nr. 240
18 locuri in 9 spatii de cazare

O pensiune inconjurata de multa verdeata, cu curte mare in care sunt amenajate locuri de divertisment si un mini teren de fotbal. Locatia este cam la 4 Km de Castelul Bran, astfel ca veti avea ocazia si pentru drumetii in imrejurimi.

236 afisari
Vedeti preturile
Vila Krista Bran
Vila Krista
str. G-ral Traian Moșoiu, nr. 55
10 locuri in 4 spatii de cazare

Una dintre cele mai aproape unitati de cazare fata de Castelul Bran. Distanta este sub 100 m. Din curte se poate vedea castelul in toata splendoarea lui. Vila este micuta, are numai 4 camere insa ofera toate serviciile si conditiile necesare.

350 afisari
Vedeti preturile
Vila La Craita Bran
Vila La Craita
str. Portitei, nr. 12
16 locuri in 7 spatii de cazare

Pensiunea este tipic regiunii montane cu multe elemente traditionale imbinate cu amenajari moderne si cu gust. Este pozitionata intr-o zona retrasa, la poalele muntelui. Ca un specific al acestei pensiuni este faptul ca se pun la dispozitie biciclete gratuit.

293 afisari
Vedeti preturile
Vila Poarta Bucegilor Bran
Vila Poarta Bucegilor
str. Calea Zanoaga, nr. 23
19 locuri in 9 spatii de cazare

Foarte aproape de partia de schi, vila dispune de 6 camere si living cu semineu. Gradina este foarte frumos amenajata, cu gratar, iar vederea este panoramica deoarece se afla la inaltime. Turistii pot juca tenis de masa la propietate.

1336 afisari
Vedeti preturile
Vila Sarah Bran
Vila Sarah
str. Valea Portii, nr. 291
16 locuri in 5 spatii de cazare

Ca oricare locatie montana, linistea din natura se simte complet aici. Puteti avea un concediu odihnitor iar copii vor putea beneficia de o curte special amenajata pentru agrement. Vila Sarah e situata la 2 km de Castelul Bran si la 1 km de partia Zanoaga.

234 afisari
Vedeti preturile
Vila Munții Bucegi Bran
Vila Munții Bucegi
str. Munții Bucegi, nr. 5
111 locuri in 26 spatii de cazare

Vila Muntii Bucegi din Bran, este o vila impunatoare cu etaj ce dispune de 26 de camere cu vedere la munte. Cazarea include si mic dejun ce se serveste in stil bufet suedez. Gradina foarte mare, va ofera spatii amenajate cu foisoare si gratar.

301 afisari
Vedeti preturile
Vila Panorama Bran
Vila Panorama
str. Bradul Înalt, nr. 53
24 locuri in 9 spatii de cazare

Vila Panorama din Bran este situata la inaltimea de 1000 m, astfel ca aveti o vedere panoramica asupra imprejurimilor. Dispune de noua camere cu o capacitate de 24 de persoane. Poate fi inchiriata integral, fiind locul ideal pentru petreceri de familie.

558 afisari
Vedeti preturile
Vila Carina Bran
Vila Carina
str. Ioan Clinciu, nr. 4
14 locuri in 6 spatii de cazare

Situata la 500 de m de Castelul Bran, vila Carina va asteapta cu diverse posibilitati de cazare in camere duble sau triple, cu bucatarie comuna. Dotarile acestei vile sunt moderne si detine parcare proprie gratuita. Pana la partia de schi aveti numai 15 minute cu masina.

287 afisari
Vedeti preturile

Vile Bran si imprejurimi

 • Vile Bran
 • Vile Brasov
 • Vile Cristian
 • Vile Fundata
 • Vile Măgura
 • Vile Moieciu de Jos
 • Vile Poiana Brasov
 • Vile Predeal
 • Vile Râşnov
 • Vile Săcele
 • Vile Şercaia
 • Vile Zărneşti