Cazare Case de vacanta in Romania

Filtreaza rezultatele

Au fost gasite 10 Case de vacanta in Romania.

Poiana Poiana, 240007

Căsuța de Hobbit este situată în Poiana jud Vâlcea,in rezervatia Parcului National Cozia la poalele muntelui Cozia.


Vedeti preturile

Poiana nr.96, Comuna Perisani Poiana, 240007

Căsuța din Poiana va asteapta la munte la relaxare in natura, este situata in Poiana jud Valcea,in rezervatia Parcului National Cozia la poalele muntelui Cozia. Aici veti simti cu adevarat ca sunteti in natura, la munte intr-un sat traditional romanesc.


Vedeti preturile

str. a 5 a Sulina, 825400

Casa la Catalin este situata pe str. a.5.a aproape de centru si la o distanta de 2 km de plaja sulina. Mai mult, casa de oaspeti ofera o terasa cu gradina si facilitati la gratar. In plus, casa dispune de 8 locuri de cazare distribuite in 4 camere.


Vedeti preturile

Comuna Vidra Judetul Alba nr 7 Vidra, 517848

Casa se afla la o distanta de 1 km de Dealul cu Melci, 1.5 km distanta de Cascada Pisoaia si 4 km distanta de Casa memorială Avram Iancu. Peisajul din zona este unul de poveste!


Vedeti preturile

Strada p7 14 Năvodari, 905700

Concepută pentru a oferi liniștea și confortul unei vacanțe de neuitat la mare, lângă lacul Siutghiol, departe de aglomerație și haos. Casa Iris vă oferă cazare în Regim Hotelier la 6 min (7km) cu mașina de plaja Năvodari.


Vedeti preturile

Principala Colibiţa,

Relaxare, cazare si cel mai pur aer din tara, Raiul de la Colibita! Cazare Colibita Casa Lipan


Vedeti preturile

Calinesti, Valeni, strada Principala, nr.378 Văleni, 437077

Casa lui Vladut se afla in inima Maramuresului in comuna Calinesti sat Valeni si dispune de 4 camere cu TV color, Wifi gratuit, parcare privata in fata casei, spatiu verde, terasa cu privirea la dealurile din zona, si bucatarie cu cele necesare.


Vedeti preturile

Str Cerbului, 12A, Azuga Azuga, 105100

Valea Prahovei, AZUGA, vila zona centrala ptr. 6-7 turisti singuri pe etaj, in apartament utilat cu living, dining/bucatarie open, utilitati, curte, gratar... DISTRACTII: Biliard, jocuri, WiFi, smart Tv, audio sistem.


Vedeti preturile

DJ571A, Gornea, România Gornea, 327344

Casa Martinescu ofera cazare in Gornea, cu WiFi gratuit si vedere la rau. Oaspetii au la dispozitie o gradina si facilitati de gratar. Casa ofera vedere la munte.


Vedeti preturile

Strada lungă 70 Cristian, 507055

Casa Dobos va asteapta la munte,relax si odihna.Va asteptam


Vedeti preturile