Filtreaza rezultatele
Hotel Wolf Bran
Hotel Wolf
Bran

9 afisari
Vedeti preturile
Rossmarkt Haus Brasov
Rossmarkt Haus
Nedeclarat
Brasov
13 adulti in 4 spatii de cazare

Beneficiind de o amplasare excelenta, chiar langa biserica Neagra (o poti vedea de pe balcon), hotelul este unul de top dintre unitatile de cazare ale Brasovului. O propietate plina de farmec si istorie cu angajati care stiu sa faca turism. Micul dejun in regim de bufet suedez completeaza alegerea unei cazari la superlativ.

22 afisari
Vedeti preturile
Hotel Kronwell Brasov
Hotel Kronwell
Brasov
108 adulti in 81 spatii de cazare

Hotel de top al orasului Brasov, camerele moderne si facilitatile multiple va vor incanta soi va vor determina sa petreceti un sejur dedicat relaxarii. Locatie ce are si spatii amenajate business, hotelul Kronwell este preferat si pentru workshopuri si sedinte.

15 afisari
Vedeti preturile
Hotel Safrano Palace Brasov
Hotel Safrano Palace
Brasov
80 adulti in 30 spatii de cazare

Cei interesati sa fie cazati fix in Piata Sfatului, aceasta e locatia exacta. Beneficiind de o pozitie excelenta, de un confort ce isi pune amprenta pe stilul baroc, Hotelul Safrano Palace este preferatul turistilor, acesta avand printre cele mai multe recenzii dintre unitatile de cazare din Brasov.

8 afisari
Vedeti preturile
Hotel Szeifert Sovata
Hotel Szeifert
Sovata
100 adulti in 40 spatii de cazare

10 afisari
Vedeti preturile
Hotel Long Street Brasov
Hotel Long Street
Brasov
60 adulti in 22 spatii de cazare

Este situat in centrul orasului Brasov iar majoritatea camerelor ofera vedere spre Muntii Tampa si Postavarul. In apropiere sunt numeroase restaurante, baruri si cluburi unde te poti distra asa cum iti doresti. Spre centrul orasului Brasov vei merge cu autobuzul, statia fiind chiar in fata hotelului.

13 afisari
Vedeti preturile
Hotel Bella Muzica Brasov
Hotel Bella Muzica
Brasov
64 adulti in 34 spatii de cazare

Aici, chiar in centrul orasului Brasov, gasiti o ambianta medievala, intr-o cladire ce a pastrat din elementele arhitecturale ale vechii cetati. Amenajata cu restaurant propriu, turistii pot servi mancaruri traditionale si preparate cu specific strain.

23 afisari
Vedeti preturile
La Maisonnette Brasov
La Maisonnette
Brasov
30 adulti in 9 spatii de cazare

Ofera camere amenajate in stil antic cu influente moderne la cel mai bun pret. Situat la numai 100 m de Piata Sfatului in Brasov hotelul dispune de Wifi gratuit si posibilitate de servire mic dejun.

180 afisari
Vedeti preturile
Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca
Hotel Plutitor Bella Marina
Jurilovca

În Delta pe care o face Dunărea la varsare, unde întâlnim cel mai tânar pământ al ţării alături de peisajele naturale deosebite, aici ne aflăm şi noi Hotel plutitor Bella Marina****

88 afisari
Vedeti preturile
Hotel Ambient Brasov
Hotel Ambient
Brasov
150 adulti in 71 spatii de cazare

Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie , numarand peste un deceniu de excelenta si experienta in domeniu.

189 afisari
Vedeti preturile
COMPLEX TURISTIC MAX INTERNATIONAL Râşnov
COMPLEX TURISTIC MAX INTERNATIONAL
Râşnov
75 adulti in 32 spatii de cazare

Camerele noastre ofera tot confortul si luxul necesar pentru odihna. De la camera single, la apartamente, avem tot ce este necesar pentru dumneavoastra si familia sau prietenii.

452 afisari
Vedeti preturile