Promovați-vă inteligent
unitatea de cazare!

Ajutăm hotelierii locali din părți mai puțin cunoscute să se conecteze cu potențialii turiști din România, folosind metode actuale de marketing online.

De ce sa ne alegi pe noi?

De la persoanele care își închiriază apartamentele, până la cei care administrează pensiuni pitorești în sate mici, toată lumea își poate dezvolta mica afacere cu Minimap.ro

  • Echipa Minimap promovează fiecare unitate de cazare individual.
  • Promovarea se va face prin Google, Facebook, Instagram prin reclame plătite.
  • Ne asigurăm că fiecare unitate primește atenția necesară pentru a atrage clienți.

Beneficiile colaborarii cu noi

Indiferent dacă va listati proprietatea pentru prima dată sau dacă aveți deja proprietatea online, sunteți în locul potrivit.

Cazarea dumneavoastra, regulile dumneavoastra

Punem accentul pe transparenta, fiind important ca utilizarea site-ului sa fie cat mai simpla si usoara. De aceea, puteti sa stabiliti preturile, politicile si regulile casei. Incarcati poze si alegeti facilitati. Dureaza doar un minut sa va inscrieti!

Obtineti mai multi clienti prin intermediul nostru

Pe langa metodele de marketing digital, avem contracte cu diferiti parteneri afiliati. Astfel, cu noi garantat cresteti vizibilitatea Dvs. si numarul rezervarilor.

Promovare si vizibilitate pe retelele de socializare

Scopul nostru principal este de a va trimite un numar cat mai mare de rezervari ca in acest mod dumneavoastra sa va mariti profitul si cercul de clienti.

Cu ce te ajuta promovarea individuala?

Stiati ca oamenii isi amintesc un produs/serviciu dupa ce au interactionat de 5-7 ori cu brand-ul respectiv? Cu o multitudine de marci pe piata, oamenii trebuie sa vada logo-ul de mai mult de 5 ori pentru a-l conecta cu firma.

De aceea, Minimap va ofera sansa de a fi prezent pe mai multe canale de marketing, nu numai pe website-ul nostru, astfel sa profitati la maxim de expunerea in online.

Unde te promovam?

Ne asigurăm că fiecare unitate primește atenția necesară pentru a atrage clienți.

  • Website
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Google

Povesti de succes

Din reclame pe social media, unitatea dvs. de cazare poate fi vizualizata de un numar considerabil de oameni interesati sa calatoreasca. Acest numar poate sa depaseasca cu mult numarul de vizualizari ale unei listari pe un site web.

Conacul Ambient

Aceasta unitate de cazare a obtinut peste 15.000 vizualizari pe retelele de social media. Mai mult, 1289 de potentiali turisti au fost interesati si au dat click sa afle mai multe despre conac.

Casuta de Hobbit

Casuta de Hobbit a fost vizualizata de peste 17.000 de turisti, dintre care 1194 au decis sa afle mai multe detalii despre aceasta unitate misterioasa.

Rustic Home

Rustic Home a acaparat atentia a peste 16.000 de oameni pe social media. Aceasta cabana de vis a fost vizualizata de catre 1136 de turisti interesati sa-si petreaca timpul intr-un decor de basm.

Investiti in marketing inteligent pentru proprietatea dumneavoastra!