Apartament Steaua Muntelui Sinaia

Cumpatu, 106100 Sinaia
Arata pe harta
  • Numar de camere: 3
  • Capacitate: 6 persoane
  • Bai: 1

Aparat de cafea
Baie cu cada
Baie in camera
Balcon
Camere nefumator
Frigider
TV in camera
Internet wireless
Apartament  Steaua Muntelui Sinaia 2

Mai multe despre
Apartament Steaua Muntelui Sinaia

Ai o zi liberă? Dă o fugă la Sinaia!Sinaia este locul vacantelor visate, ce devin realitate.

Apartament 3 camere

2 locuri =200 lei

4 locuri= 2 paturi de 2 locuri=250 lei

6 locuri= 2 paturi de 2 locuri+2 locuri in canapea extensibila=350 lei

Considerată Perla Carpaților, Sinaia este una dintre cele mai frumoase stațiuni din România, având un trecut social și cultural bogat. Numele acesteia este inspirat de cel al Muntelui Sinai, fiind unul cu implicații sacre. Acest oraș este și fosta reședință a regilor, iar frumusețea sa arhitecturalăse îmbină perfect cu cea a naturii.

Stațiunea Sinaia este încadrată perfect de zonele împădurite aflate la poalele Munților Furnica, Culmea Izvorului, Zgârbura și Colții lui Barbeș. Iată principalele atracții turistice pe care trebuie să le vizitezi în această stațiune devenită un loc al vacanțelor de vis.

OBIECTIVE TURISTICE:

-Castelul Peles este de departe vedeta orasului, fiind unul dintre cele mai frumoase edificii de acest gen din Romania si chiar din Europa. Castelul a fost construit in perioada 1873-1914, cu o serie de dotari inovatoare pentru acea perioada, precum incalzire centrala sau plafon de sticla mobil.

-Cazinoul din Sinaia este un alt edificiu-simbol al orasului, construit in timp record, pe locul primei vile din statiune, inaltata de printul Dimitrie Ghica. Cladirea gazduieste in prezent galerii de arta si evenimente artistice, fiind vizitabila in anumite perioade din an (spre exemplu, in timpul Festivalului Sinaia Forever).

-Muzeul Orasului Sinaia, cel mai nou muzeu de pe Valea Prahovei, deschis in Castelul Stirbey, cea mai veche resedinta de vacanta din statiune.

-Mănăstirea Sinaia-Această Catedrală a Carpaților este una dintre cele mai vizitate mănăstiri din țara noastră. Costrucția acesteia a fost realizată în secolul al XVII-lea, aceasta reprezentând locul în care numeroși sihaștri din Munții Bucegi se retrăgeau. În plus, Mănăstirea Sinaia seamănă cu o cetate atunci când este privită de sus, iar rolul acesteia a fost de nenumărate ori unul de apărare, fiind considerată și o cetate de pază în trecut. Frumusețea sa exterioară te va impresiona, aceasta fiind completată perfect de cea a chiliilor construite în curtea sa și a bisericii noi, amenajate într-un mod deosebit.

-Casa Memorială George Enescu-Frumusețea unică a naturii din Sinaia și apropierea de locul în care cariera sa a început, l-au determinat pe celebrul artist să cumpere Vila Luminiș din zonă. George Enescu a revenit constant la vila sa din Sinaia, locul despre care se spune că este cel în care acesta a scris cele mai importante creații ale sale. În anul 1947, acesta a decis să doneze vila sa statului român, cu scopul de a o transforma într-un loc unic de reculegere pentru artiști.

-Muzeul de Trenulete Sinaia este o colectie de micromodele feroviare active cu caracter permanent, ce se afla in in incinta Garii Sinaia.

-Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi se afla in frumosul Parc Ghica si gazduieste numeroase expozitii.

FESTIVALURI SI EVENIMENTE CULTURALE IN SINAIA:

-Festivalul Sinaia Forever este organizat anual, in ultimul week-end al lunii septembrie, reunind o multime de evenimente artistice, culturale si culinare.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Intrebari frecvente despre Apartament Steaua Muntelui

Apartament Steaua Muntelui dispune in total de 3 de camere in care se pot caza 6 de persoane.
Tarifele de la Apartament Steaua Muntelui sunt cuprinse intre 200 si 350 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Printre tipurile de camere de la Apartament Steaua Muntelui se numara:
  • 1
  • 2
  • 3
La Apartament Steaua Muntelui se poate face check-in incepand cu ora 16, iar check-out, pana la ora 12.
Apartament Steaua Muntelui dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?