Cabana The Mountain's Sea Colibiţa

str. Principala, nr. 163 E, Colibiţa
Arata pe harta
  • Numar de camere: 4
  • Capacitate: 8 persoane
  • Bai: 5

Locatie pozitionata cu vedere spre munti, cabana are o arhitectura montana, unde elemente din lemn au fost folosite pretutindeni inclusiv la mobilierul de interior. Cabana ofera baie la fiecare camera si o bucatarie utilata complet.

Loc de joaca copii
Parcare
Internet wireless
Gradina
Gratar
Cabana The Mountain's Sea Colibiţa 2

Mai multe despre
Cabana The Mountain's Sea Colibiţa

Colibita este renumită pentru aerul său curat, de mai bine de un secol. Potrivit legendei, în anul 1883, o fetiţă din Bistriţa, fiica unui sas înstărit, Hans Lewi, s-a vindecat de tuberculoză datorită aerului din această zonă, extrem de bogat în ozon. În urma studiului de aer a rezultat că valoarea concentraţiei maxime de ozon măsurată în Colibiţa este de 90 micrograme/m3. Valoarea medie în România este de 72,6 micrograme/m3. Peste 120 micrograme/m3 aerul nu mai este respirabil. O concentraţie asemănătoare de ozon în aer şi un aer la fel de pur se mai găseşte doar in Alpi.

Mai mult decât atât, acest loc mirific este unic în ţara noastră pentru că, datorită peisajului natural deosebit de frumos şi totodată variat, oferă turiştilor posibilitatea de a se bucura de mare, la munte. Aici poţi sta la plajă pe şezlong sau poţi face o baie în apa răcoroasă, în timp ce admiri crestele munţilor. La 900 de metri altitudine, căldura este mai uşor de suportat, spun turiştii care ajung la Colibiţa. An de an, zona este plină de turişti, fermecaţi de peisajul care îţi taie răsuflarea.

Cabana care va este pusa la dispozitie, este construita din bustean rotund, studiile efectuate pana in prezent indica faptul ca materialele din lemn creaza un mediu placut in ceea ce priveste umiditatea si acustica, mai mult, terebentina, substanta din compozitia rasinei are proprietati de crestere a imunitatii organismului. Se considera de asemenea ca lemnul produce efecte de combatere a stresului.

Capacitatea Cabanei este de 4 camere, fiecare dispune de baie proprie, un living mare si zona de dinning, precum si o bucatarie complet utilata pana la masina de spalat vase, astfel incat sederea dvs sa fie cat mai relaxanta. Exteriorul cuprinde o curte amenajata, un foisor cu gratar si de asemenea un loc de joaca.

In aceasta zonă, vă puteţi bucura de peisaje de poveste, de aer curat şi de multe alte posibilităţi de destindere pentru iubitorii muntelui: excursii, drumeţii (Tăul Zânelor, izvorul de apă minerală Borcut, trasee montane - traseu marcat de 3,5 ore până în Vf. Bistricioru, Castel Dracula situat în Pasul Tihuta - 1100 metri alitudine), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit, plimbări cu sania, dar şi plimbări cu barca pe lac.

VA asteptam cu drag!

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Cabana The Mountain's Sea

Cabana The Mountain's Sea dispune in total de 4 de camere in care se pot caza 8 de persoane.
Cabana The Mountain's Sea dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?