Casa Cerbului Azuga

Descriere

* Spatiu ideal si intim unui grup de 2 - 6 turisti, familie sau prieteni, singuri in apartament la etajul vilei si acces la dependinte: living/bucatarie open-space, cu mic bar si loc de luat masa, baie, balcoane, terasa si curte.

* Posibil self-catering dispunand de: frigider, aragaz, microunde, cafetiera, ustensile de bucatarie inclusiv vesela, gratar in curtea amenajata.

* Dotari ptr. DISTRACTIE: masa Biliard, foosball si alte jocuri, net WiFi gratuit, Smart Tv-Youtube-Netflix, Sistem audio 5.1 - 200 W. - Nu se fumeaza in interior, ci doar pe balcoane!

* Casa este moderna, curata si eleganta, situata chiar in centrul statiunii, langa parc, pe o strada linistita, usor accesibila, langa magazinele Profi, Mega Image; la 10 min pe jos de Fun Park si la 15 min. (4 min. rutier) de partia Sorica si Telegondola.

- Un avantaj fata de alte pensiuni sau hoteluri: cazam numai un singur grup, avand mai mult confort si intimitate, fata de o cazare la comun cu alti turisti. Mai multe detalii mai jos pe saitul nostru. Pentru a ne cunoaste si a comunica preferam facebook-ul, ma gasiti pe: facebook.com/iordan.mihaela

Tipul camerei Capacitate Tarif
Camera Family Apartment 240 lei/noapte
Camera dubla 120 lei/noapte

Facilitati

Biliard
Loc de joaca copii
Aparat de cafea
Balcon
Bucatarie
Camere nefumator
Frigider
Parcare
TV in camera
Uscator par
Internet wireless
Accepta animale de companie

Intrebari frecvente despre Casa Cerbului

Tarifele de la Casa Cerbului sunt cuprinse intre 120 si 240 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Casa Cerbului dispune in total de 2 de camere in care se pot caza 6 de persoane.
Printre tipurile de camere de la Casa Cerbului se numara:
  • Camera Family Apartment
  • Camera dubla
Casa Cerbului dispune de 2 locuri de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Harta

Informatii utile

Anton Iordan
Str Cerbului, 12A, Azuga Azuga, 105100

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare