Casa Cerbului Azuga

Str Cerbului, 12A, Azuga, 105100 Azuga
Arata pe harta
  • Numar de camere: 2
  • Capacitate: 6 persoane
  • Bai: 2

Valea Prahovei, AZUGA, vila zona centrala ptr. 6-7 turisti singuri pe etaj, in apartament utilat cu living, dining/bucatarie open, utilitati, curte, gratar... DISTRACTII: Biliard, jocuri, WiFi, smart Tv, audio sistem.

Biliard
Loc de joaca copii
Aparat de cafea
Balcon
Bucatarie
Camere nefumator
Frigider
Parcare
TV in camera
Uscator par
Internet wireless
Accepta animale de companie
Casa Cerbului Azuga 2

Mai multe despre
Casa Cerbului Azuga

* Spatiu ideal si intim unui grup de 2 - 6 turisti, familie sau prieteni, singuri in apartament la etajul vilei si acces la dependinte: living/bucatarie open-space, cu mic bar si loc de luat masa, baie, balcoane, terasa si curte.

* Posibil self-catering dispunand de: frigider, aragaz, microunde, cafetiera, ustensile de bucatarie inclusiv vesela, gratar in curtea amenajata.

* Dotari ptr. DISTRACTIE: masa Biliard, foosball si alte jocuri, net WiFi gratuit, Smart Tv-Youtube-Netflix, Sistem audio 5.1 - 200 W. - Nu se fumeaza in interior, ci doar pe balcoane!

* Casa este moderna, curata si eleganta, situata chiar in centrul statiunii, langa parc, pe o strada linistita, usor accesibila, langa magazinele Profi, Mega Image; la 10 min pe jos de Fun Park si la 15 min. (4 min. rutier) de partia Sorica si Telegondola.

- Un avantaj fata de alte pensiuni sau hoteluri: cazam numai un singur grup, avand mai mult confort si intimitate, fata de o cazare la comun cu alti turisti. Mai multe detalii mai jos pe saitul nostru. Pentru a ne cunoaste si a comunica preferam facebook-ul, ma gasiti pe: facebook.com/iordan.mihaela

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Casa Cerbului

Casa Cerbului dispune in total de 2 de camere in care se pot caza 6 de persoane.
Casa Cerbului dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?