Casa Dixi Buşteni

Descriere

Situată într-o zonă liniștită din Bușteni, la poalele Munților Bucegi și la 3 km de pârtia de schi Kalinderu,Cartier Zamora - Casa Dixi oferă 5 camere cu mobilier piele ecologică(4 camere duble la etaj ,fiecare cu baia proprie si 1 cameră matrimonială cu baie proprie la parter,plus o toaletă la parter .Două livinguri (unu la etaj si unul la parter )bucatarie total utilată,verandă stil-foişor,curte ,gratar,și vedere la munte. Proprietatea pune la dispozitie oaspetilor acces Wi-Fi gratuit și pătuț bebeluş,scaun de masă bebeluş,cadiță bebeluş cu suport tip-şezlong nou-nouț,si pentru copii un play-station 3(optional inchiriere pe zii sau pe sejur),cărucior pentru plimbarile in aer liber.

Cel mai apropiat magazin alimentar este situat la 4 minute de mers pe jos si un restaurant langă pensiune situat in cadrul Hotelului Margaritar, iar la maxim 3 minute cu mașina veți găsi și alte restaurante. Castelul Peleș și pârtia de ski din Sinaia se află la 5 km de casa si pârtia Kalinderu la 3 km de casa. Gara Poiana Țapului se găsește la numai 10 minute de mers pe jos de la proprietate. Gara Busteni ca si Castelul Cantacuzino se gaseste la 3-4 min de mers cu masina.

Tipul camerei Capacitate Tarif
Blue 160 lei/noapte
Red 160 lei/noapte
Green 160 lei/noapte
White 160 lei/noapte
Studio 200 lei/noapte

Facilitati

Plata cu card
Tichete de vacanta
Loc de joaca copii
Baie cu jacuzzi
Baie in camera
Bucatarie
Foisor
Frigider
TV in camera
Internet wireless

Intrebari frecvente despre Casa Dixi

Tarifele de la Casa Dixi sunt cuprinse intre 160 si 200 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Casa Dixi dispune in total de 6 de camere in care se pot caza 12 de persoane.
Printre tipurile de camere de la Casa Dixi se numara:
  • Blue
  • Red
  • Green
  • White
  • Studio
La Casa Dixi se poate face check-in incepand cu ora 14, iar check-out, pana la ora 12.

Harta

Informatii utile

Negutescu Marilena
Str.Soimului Buşteni, 105500

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare