Cedar Crest Râşnov

Descriere

Pensiunea turistica Cedar Crest este o casa cu doua nivele si este compusa din 4 apartamente fiecare având intrări separate. Mai mult, o încapere ce are ca destinatie camera de zi si sufragerie cu bucatarie o toaleta si doua dormitoare. Fiecare apartament are aces separat direct de-afară.

Toate încaperile sunt spatioase si bine aerisite. Sufrageria , in aceasta încapere o zona este amenajata pentru bucătărie si servirea mesei iar restul spatiului este în asa fel amenajat încât sa ofere comoditate si relaxare oaspetilor, bucataria este dotata cu aparatura electro-casnica variata, cuptorul cu microunde ,prajitorul de pâine, cana fiert apa.

Cele 2 dormitoare pentru oaspeti sunt dotate identic, adica: 1 pat Dublu , un dulap mare si încapator, doua noptiere 1 măsa de machiaj cu scaun si televizor LCD .În fiecare încapere se gaseste câte un calorifer, de asemenea caloriferele sunt dimensionate în raport cu marimea spatiului în care sunt amplasate în asa fel încât sa asigure o temperatura de minim 20C, si si maxim 25°C pentru camera de zi, dormitoare si baie. Pentru o mai buna reglare a temperaturii în fiecare încapere, caloriferele sunt prevazute cu termostat ceea ce ajuta si la un consum rational al energiei.

Facilitati

Tichete de vacanta
Bucatarie
Camere nefumator
Foisor
Frigider
Parcare
TV in camera
Uscator par
Accepta animale de companie

Intrebari frecvente despre Cedar Crest

Cedar Crest dispune in total de 3 de camere in care se pot caza 6 de persoane.
La Cedar Crest se poate face check-in incepand cu ora 14, iar check-out, pana la ora 11.
Cedar Crest dispune de 6 locuri de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Harta

Informatii utile

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare