Complex Mona Busteni

str. PIatra Arsă, nr. 50, Busteni
Arata pe harta
  • Numar de camere: 36
  • Capacitate: 100 persoane
  • Bai: 36

Locatia este una excelenta, complexul imens de 36 camere, toate dotate si mobilate modern. Oaspetii pot beneficia de facilitati de agrement cum ar fi: teren de fotbal, de baschet si chiar sauna. Restaurantul acestui complex ofera o mancare excelenta si din belsug.

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Loc de joaca copii
Masa de ping pong
Bucatarie
Foisor
Parcare
Sala de conferinte
Internet wireless
Gradina
Gratar
Lounge comun
Camere supraveghere
Complex Mona Busteni 2

Mai multe despre
Complex Mona Busteni

Complexul de pensiuni "Mona" este situat in pitoreasca Vale a Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi. De pe terasa, puteti cuprinde cu privirea Cota 1400 si 2000, Complexul Piatra Arsa, Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman, Casacada Urlatoarea, toate acestea fiind destinatii turistice, la care puteti ajunge fie cu telecabina fie pe jos, inconjurati fiind doar de aer curat si de peisaje care-ti taie rasuflarea.

De asemenea pentru a va bucura de aerul montan, puteti practica activitati sportive precum fotbal, tenis, foot-tenis sau baschet in cadrul bazei noastre sportive ce va sta la dispozitie. Terenurile sportive sunt dotate conform standardelor actuale.

Va punem la dispozitie foisoare dotate cu gratar pentru seri petrecute alaturi de preteni si un restaurant unde puteti servi masa sau organiza evenimente speciale din viata dvs.

Pe timpul iernii se poate practica schiul pe oricare din partiile: Valea Dorului (Sinaia- Cota 2000), Kalinderu (Busteni), Sorica (Azuga), Clabucet (Predeal), toate fiind aproapiate ca locatie, acestea aflandu-se la 10-30 minute de mers cu masina

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Complex Mona

Complex Mona dispune in total de 36 de camere in care se pot caza 100 de persoane.
La Complex Mona se poate face check-in incepand cu ora 14:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Complex Mona dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?