Hotel Draga Maria Predeal

str. Valea Râșnoavei, nr. 49C, Predeal
Arata pe harta
  • Numar de camere: 20
  • Capacitate: 55 persoane
  • Bai: 20

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Loc de joaca copii
Parcare
Restaurant
Internet wireless
Gradina
Gratar
Hotel Draga Maria Predeal 2

Mai multe despre
Hotel Draga Maria Predeal

Vă invităm la Hotelul Draga Maria să descoperiţi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinată şi atmosfera caldă şi relaxantă a unei locaţii aflate într-una din zonele liniştite ale Predealului — ferită de zgomotul obositor al oraşului, dar în același timp suficient de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.

Serviciile noastre personalizate sunt concepute pentru a răspunde celor mai exigente așteptări ale oaspeţilor români sau străini care călătoresc în Predeal pentru relaxare sau pentru afaceri. Oferim calitate, seriozitate și prețuri competitive. La hotelul nostru vă veți bucura de confortul camerelor, de prospețimea așternuturilor şi de liniştea naturii, ori de câte ori călătoriti în zona Predealului.

Hotelul Draga Maria oferă spre cazare 20 camere (cuprinzând un total de 55 de locuri de cazare) si o vila de 160mp aflata in aceeasi curte cu hotelul (formata din 3 dormitoare, living si bucatarie complet utilata). Cele 20 camere ale hotelului se împart în 9 camere duble (cu si fara balcon), 4 suite (cu si fara balcon), 5 camere triple si 2 cvadruple.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Hotel Draga Maria

Hotel Draga Maria dispune in total de 20 de camere in care se pot caza 55 de persoane.
La Hotel Draga Maria se poate face check-in incepand cu ora 14:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Hotel Draga Maria dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?