Hotel Zada Predeal

str. Valea Râșnoavei, nr. 69, Predeal
Arata pe harta
  • Numar de camere: 28
  • Capacitate: 67 persoane
  • Bai: 28

Tichete de vacanta
Biliard
Loc de joaca copii
Baie in camera
Parcare
Restaurant
Sala de conferinte
TV in camera
Internet wireless
Gradina
Hotel Zada Predeal 2

Mai multe despre
Hotel Zada Predeal

Hotelul ZADA***, situat in mijlocul naturii, in statiunea Predeal la peste 1000 m altitudine, are o capacitate de cazare de 67 de locuri in cele 22 de camere duble, 1 camera tripla si 5 apartamente.

Vila Zada*** ,situata in apropiere, la 50m de Hotel, are o capacitate de cazare de 25 de locuri in cele 3 camere duble,5 camere triple si 1 apartament.

Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, telefon, TV prin satelit, internet wireless. Aceste locatii pot fi suplimentate su paturi suplimentare, ajungand astfel la o capacitate maxima de cazare de 110 locuri.

Hotelul dispune de un restaurant – bar si terasa, cu o capacitate de 120 de persoane, ce ofera o gama larga de preparate roamanesti si internationale, precum si bauturi din cele mai fine.

Sala de conferinta polifunctionala are o capacitate de pana la 60 de locuri, si este dotata cu aparatura de ultima generatie: videoproiector, laptop conectabil simultan la videoproiector si LCD cu diagonala de 147 cm, instalatie de sonorizare, aer conditionat, internet wirelles, IQ-board pentru proiectie si prezentari live precum si un semineu cu ardere naturala pe lemne pentru un ambient cat mai placut.

In cadrul locatiei noastre se desfasoara anual peste 100 de simpozioane, traininguri sau sedinte interne ale unor mari firme din domeniul farmaceutic cat si din alte domenii. Pentru exemplificare enumeram: TEVA Romania, Actavis Romania, Glaxo Smith Klein Romania, Terapia Cluj, Magistra C&C, Arena Group, Torrent Pharma Romania, Laboratoarele Remedia, Zentiva Romania, Bayer Romania, Mundipharma Gmbh, Derpan Romania, Provident, Generali Asigurari, Romtelecom, Sandoz, Glenmark, Meduman, Egis, Murfatlar Romania, Agricover, Arhi Design si lista nu se opreste aici.

De asemenea au mai avut loc evenimente ale unor organizatii non guvernamentale sau sustinute financiar din fonduri europene.

De la hotelul nostru se pot organiza excursii pentru vizitarea unor obiective turistice din apropiere cum ar fi: Cetatile Taranesti de la Rasnov, Prejmer si Harman, Castelul Bran, Castelul Peles din Statiunea Sinaia, orasul medieval Sighisoara (aflat in lista patrimoniului mondial si declarat de UNESCO ca monument protejat), cetatea Fagarasului si Manastirea Brancoveanu, orasul Brasov cu obiectivele sale turistice si nu numai, statiunea Poiana Brasov.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Hotel Zada

Hotel Zada dispune in total de 28 de camere in care se pot caza 67 de persoane.
La Hotel Zada se poate face check-in incepand cu ora 16:00, iar check-out, pana la ora 11:00.
Hotel Zada dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?

Verifica disponibilitate