Pensiunea Casa din Piatra Poiana

Descriere

Pensiunea Casa din Piatra, este situată în Poiana jud Vâlcea, in rezervatia Parcului National Cozia la poalele muntelui Cozia. Pensiunea dispune de 5 dormitoare, 3 bai si living spațios. In plus, va puteti bucura de o baie cu jacuzzi pentru 2 persoane Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar de grădină si plita cu ceaun în terasă suspendată la living. Daca doriti, se poate face mancare traditionala la cerere pregatita din ingredientele locale.

Mai mult, ciubarul cu apa calda este pregătit pentru zilele frumoase si alături de el sistemul audio profesional dotat cu microfon, internet si TV. Adu-ti gasca de prieteni sau familia sa va relaxati intr-o locatie de basm.

Ne puteti contacta la nr de telefon 0737017806 pentru mai multe detalii de pret deoarece acesta diferă în funcție de cerintele dvs.

Va asteptam cu drag la relaxare în natură!

Facilitati

Baie cu cada
Baie cu jacuzzi
Baie in camera
Foisor
Parcare
Piscina
Transport auto
TV in camera
Internet wireless

Intrebari frecvente despre Pensiunea Casa din Piatra

Pensiunea Casa din Piatra dispune in total de 5 de camere in care se pot caza 14 de persoane.
La Pensiunea Casa din Piatra se poate face check-in incepand cu ora 14:30 - 18:00, iar check-out, pana la ora 11:00 - 11:30.

Harta

Informatii utile

Casa din Piatra srl
Poiana 96, Comuna Perisani Poiana, 240037

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare