Pensiunea Edera Fundata

Str Principala nr. 28 jud brasov, 507050 Fundata
Arata pe harta
  • Numar de camere: 13
  • Capacitate: 35 persoane
  • Bai: 20

Oferim seriozitate si respect turistilor care ne vizitează, oferim cazare in spatii mari si elegante dotate cu băi proprii, tv led si balcon.

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Team-building
Loc de joaca copii
Aparat de cafea
Baie in camera
Balcon
Bucatarie
Camere nefumator
Cutie de valori
Foisor
Frigider
Parcare
Restaurant
Sala de conferinte
TV in camera
Internet wireless
Pensiunea Edera Fundata 2

Mai multe despre
Pensiunea Edera Fundata

Primim tichete de vacanta(pe hartie si electronice)oferim reducere pentru inchiriere integrala. Cel mai mic pret in raport cu calitatea.oferim seriozitate si respect turistilor care ne vizitează,oferim cazare in spati mari si elegante dotate cu băi proprii ,tv led,si balcon, intr-o cladire alaturata avem sala de mese in suprafata de 80 mp dotata cu semineu,bucatarie,grupuri sanitare,si sala de comferinte in suprafata de 90 mp,parcare supravegheata video,curte de 6000 mp.

Pensiunea se afla in punctul cel mai inalt al culoarului Rucar-Bran in comuna Fundata, unde peisajul este superb . Din drumul principal intrati direct in parcarea pensiuni(20 locuri de parcare), intr-o zona cu multa padure si o curte de 6000 mp unde gasiti 6 foisoare,2 gratare, o terasa,4 balansoare si mult spatiu verde de unde puteti admira frumusetea muntilor:Bucegi, Piatra Craiului, Iezer Papusa,a satelor Sirnea,Pestera,Magura, precum si o frumoasa panorama a Cetati Rasnov,de la noi puteti pleca pe diferite drumeti,spre:Fundatica 3 km,spre Cheile Gradistei 2,5 km,Pestera Dambovicioara 8 KM,Sirnea 4 Km precum si cu masina la :Castelul Bran 16 km,Cetatea Rasnov si dino parc 25 km,Pestera Dambovicioara 15 km,Pestera Ialomicioara si lacul bolboci 100 km,lacul Pecineagu 25 km etc.

Pensiunea este nou renovata si amenajata in stil rustic vanatoresc cu multe trofee de vanatoare si finisaje interioare din lemn masiv care va ofera intimitatea si confortul mult dorit in varf de munte, o bucatarie complect utilata va sta la dispozitie. Pensiunea este foarte usor accesibila cu masina si pe timp de iarna, drumul fiind asfaltat pana in parcarea pensiuni.

Avem gospodarie de unde va putem servi cu produse locale si unde puteti vedea:vaci,vitei,oi,miei,gaini,caini ,pisici,etc .Permitem turistilor accesul in sala de mese pana la sfarsitul petreceri indiferent de ora dar sa aiba un comportament adecvat,nu santem impotriva distractiei dar fara a se produce stricaciuni.In locatia noastra este interzisa aprinderea focului pe timp de noapte(dupa ora 23) fara acceptul si supravegherea administratorului pensiuni si sant deasemenea interzise pe timp de noapte tipetele,urletele si alte activitati deplasate care ar deranja ceilalti turisti cazati in pensiunea noastra in caz contrar ne rezervam dreptul de a interveni si a evacua din pensiune persoanele care nu se supun acestor reguli.

In interiorul pensiuni si al sali de mese este interzis cu desavarsire: fumatul,spargerea semintelor,urcatul pe mese,si confetile.va rugam sa respectati aceste reguli si noi vom face tot posibilul sa aveti parte de un sejur superb in pensiunea noastra.Avansul platit pentru rezervare va asigura 100% camera rezervata,dar nu se inapoiaza in cazul in care renuntati la rezervare.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Intrebari frecvente despre Pensiunea Edera

Pensiunea Edera dispune in total de 13 de camere in care se pot caza 35 de persoane.
Tarifele de la Pensiunea Edera sunt cuprinse intre 140 si 160 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Printre tipurile de camere de la Pensiunea Edera se numara:
  • Camera dubla
  • Camera tripla
La Pensiunea Edera se poate face check-in incepand cu ora 14:00, iar check-out, pana la ora 11:00.
Pensiunea Edera dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?