Pensiunea Kayus Busteni

str. Clăbucetului, nr. 6, Busteni
Arata pe harta
  • Numar de camere: 15
  • Capacitate: 40 persoane
  • Bai: 15

O pensiune noua, cu amenajari de lux, camere curate si elegante. Restaurantul propriu serveste mancare excelenta iar personalul este foarte amabil. Pensiunea are 15 camere si facilitati precum spa și centru de wellness.

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Loc de joaca copii
Sauna
Foisor
Parcare
Internet wireless
Gradina
Zona fumatori
Pensiunea Kayus Busteni 2

Mai multe despre
Pensiunea Kayus Busteni

Așezat la 850m altitudine, cu acces facil la peste 1000m de teren skiabil și de drumeții, KAYUS îmbină designul urban contemporan cu accente alpine într-un pachet elegant și rafinat care nu pierde din căldura și intimitatea oferite de un idilic Boutique Hotel de munte. Camerele stilate, cu facilități de 4**** și priveliște nemărginită la Platoul Bucegi sunt o perfectă evadare intimă după o zi energizantă petrecută pe munte. Deschis tot timpul anului, KAYUS va oferă un restaurant unic în Bușteni, servicii SPA și probabil cel mai odihnitor somn pe care l-ați avut vreodată. Împreună cu serviciile de Room-Service și Concierge, KAYUS va oferă tot ce v-ați putea dori pentru a va face sejurul perfect. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți de ce aveți nevoie.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Pensiunea Kayus

Pensiunea Kayus dispune in total de 15 de camere in care se pot caza 40 de persoane.
Pensiunea Kayus dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?