Pensiunea Poiana Cristian Poiana Brasov

str. Valea Sticlariei, nr. 92, Poiana Brasov
Arata pe harta
  • Numar de camere: 5
  • Capacitate: 14 persoane
  • Bai: 4

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Loc de joaca copii
Sauna
Bucatarie
Parcare
Piscina
TV in camera
Internet wireless
Gradina
Gratar
Lounge comun
Pensiunea Poiana Cristian Poiana Brasov 2

Mai multe despre
Pensiunea Poiana Cristian Poiana Brasov

Pensiunea Poiana Cristian se afla in Poiana Brasov, la 3,5 km de telecabina Capra Neagra si de partia de schi Bradul. Propietatea este o constructie din lemn finisat 2002 cu interior din lambriu, ofera spre cazare camere la mansarda pentru 2 sau 3 persoane, 1 apartament pentru maxim 5 persoane ideal pentru familii cu copii, sau grupuri de prieteni si alte camere duble. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: baie propie, TV, internet wifi gratuit, balcon sau teraza cu vedere la gradina si la munte. Se poate rezerva individual sau pe grup, acesta din urma cu cel putin 2 saptamani inainte pentru disponibilitate si discounturi.

Pensiunea Poiana Cristian dispune de facilitati pentru gratare, bar si bucatarie separata, salon pentru servirea mesei si organizare de evenimente (team-building-uri, tabere scolare, botezuri, onomastice etc), parcare gratuita si prevazuta cu camere de supraveghere.

Pensiunea Poiana Cristian ofera depozit pentru echipament de schi si sunt disponibile servicii de inchiriere de biciclete si autoturisme. Zona este foarte apreciata de amatorii de schi si ciclism.

Partiile Lupului si Ruia sunt la 4,3 km de Poiana Cristian, la 4,1 km de partia de schi Subteleferic si la 4,2 km de telegondola Postavarul iar la 5 km distanta de pensiune se mai poate vizita renumita Cetatea Rasnov Rosenau, Dino Park si pestera Valea Cetatii.

Percepe un avans de 30% in cazul rezervarilor integral, in momentul cand este un grup si doreste toata pensiunea, doar atunci se percepe acest avans de 30%.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Pensiunea Poiana Cristian

Pensiunea Poiana Cristian dispune in total de 5 de camere in care se pot caza 14 de persoane.
La Pensiunea Poiana Cristian se poate face check-in incepand cu ora 15:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Pensiunea Poiana Cristian dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?