Royal Boutique Hotel Poiana Brasov

str. Poiana Doamnei, nr. 4, Poiana Brasov
Arata pe harta
  • Numar de camere: 29
  • Capacitate: 89 persoane
  • Bai: 29

Tichete de vacanta
Sauna
Baie in camera
Parcare
Restaurant
Royal Boutique Hotel Poiana Brasov 2

Mai multe despre
Royal Boutique Hotel Poiana Brasov

Boutique Hotel Royal este o destinatie pentru iubitorii care doresc o imagine clara a muntilor, intr-o statiune mereu in miscare.

Intimitatea oaspetului pentru noi nu este doar o sintagma oarecare !

Hotelul nostru isi asteapta cu bratele deschise oaspetii ce doresc o atmosfera familiara si o mireasma salbatica a naturii.

Elegant mobilat si dotat, Hotelul Royal va pune la dispozitie 10 camere duble, 8 camere triple si 10 apartamente, dintre care 7 standard si 3 de lux dotate cu jacuzzi, dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. Conditiilor deosebite de cazare oferite turistilor de catre hotelul nostru se adauga facilitatile de bussiness, agrement si relaxare: sala de evenimente si conferinte cu o capacitate de 120 de locuri, terasa, spatiu amenajat pentru gratar, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), parcare privata, cos de baschet, sauna, bar cu semineu, biliard, darts electronic si fotbal de masa.

Hotelul nostru are o sala de evenimente si conferinte cu o capacitate maxima de pana la 150 de persoane.

Avem capacitatea maxima de cazare de 89 de persoane,lipit de hotelul nostru este un altul cu o capacitate de 40-50 persoane.

Si este un altul la 2 minute de noi cu o capacitate de 30 de persoane aproximativ.

Hotelul nostru are 10 apartamente de 4 persoane,1 apartament de 5 persoane,8 camere duble matrimoniale,1 camera twin superior,o camera twin standard si 8 triple de cate 3 persoane. Putem organiza petreceri de firma,conferinte,team buildinguri. Avem un bar cu biliard,darts,fotbal de masa si table. Biciclete de închiriat. O terasa cu loc de joaca pentru copii,sezloange si gratar. Hotelul fiind pe o stanca oferă o priveliste foarte frumoasa.

Pentru grupuri fata de preturile din atasament se poate reduce 10% pentru grupuri de peste 10 camere,10% discount pentru grupuri de peste 20 de camere si 10% la plata integrala in avans. Grupurile pe mai multe zile cu mai multe facilitati(conferinte,masa...)pot avea si un discount suplimentar.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Royal Boutique Hotel

Royal Boutique Hotel dispune in total de 29 de camere in care se pot caza 89 de persoane.
La Royal Boutique Hotel se poate face check-in incepand cu ora 15:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Royal Boutique Hotel dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?