Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria Busteni

str. Primaverii, nr. 12, Busteni
Arata pe harta
  • Numar de camere: 1
  • Capacitate: 4 persoane
  • Bai: 1

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Sauna
Parcare
Internet wireless
Gradina
Gratar
Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria Busteni 2

Mai multe despre
Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria Busteni

Inaugurat in anul 2008, boutique hotelul este situat in Romania, pe Valea Prahovei, in cea mai insorita zona din Poiana Tapului, Zamora, la numai 4 km de Sinaia si 3 km de Busteni. Hotelul se afla chiar la marginea padurii, intr-un loc foarte linistit, ce ofera o perspectiva incantatoare asupra Muntilor Bucegi.

Dispunand de un total de numai 10 camere duble, repartizate in trei vilute distincte - 6 in IRIS, 3 in ELENA si una in BRUNO, hotelul ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte.

Vila Bruno. Este locul perfect pentru cuplurile care au nevoie, pentru o perioada, de un loc linistit numai al lor, unde sa sarbatoreasca un eveniment, sa se regaseasca sau - pur si simplu, sa se relaxeze. "Virtutile" acestei vile, date de asezarea ei chiar la marginea padurii si de facilitatile si gradul de confort oferite - inclusiv de bucataria complet echipata si accesorizata, o fac foarte atractiva si pentru familiile de pana la 4 personae.

Citeste toata descrierea
Cel mai bun pret garantat

Căutăm cele mai bune site-uri de călătorie pentru a vă găsi cel mai ieftin preț.

Verifica disponibilitate

Intrebari frecvente despre Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria

Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria dispune in total de 1 de camere in care se pot caza 4 de persoane.
La Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria se poate face check-in incepand cu ora 14:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Vila Bruno Bio Boutique Hotel Club-Austria dispune de zone de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Te-ar mai putea interesa si..

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?

Verifica disponibilitate