Pensiunea Ancuta Borşa

Descriere

Pensiunea Ancuta dispune de 8 camere cu 2 paturi (twin) si 3 camere cu pat matrimonial, dotate cu tv, cablu, baie proprie, apa calda, incalzire centrala, internet.

Situata in Borsa, pe malul raului Viseu, la aproximativ 1, 5 km de centrul orasului, Pensiunea Ancuta ofera clientilor sai un loc de neuitat, cu un peisaj deosebit.

De aici se pot vizita mai multe atractii turistice din Borsa cum ar fi Cascada Cailor, Varful Prislop, Complexul Turistic unde se afla si partia de schi, Cariera si multe altele.

Iarna se practica ski pe partia statiunii Borsa, dotata cu teleski si telescaun, sanius, snowmobile, plimbare cu sania trasa de cai.

Va asteptam oricand cu placere!

Tipul camerei Capacitate Tarif
Camera dubla matrimoniala 100 lei/noapte
Camera dubla twin 100 lei/noapte
Camera single 70 lei/noapte

Facilitati

Tichete de vacanta
Loc de joaca copii
Baie in camera
Foisor
Frigider
Parcare
Transport auto
TV in camera
Internet wireless

Intrebari frecvente despre Pensiunea Ancuta

Tarifele de la Pensiunea Ancuta sunt cuprinse intre 70 si 100 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Pensiunea Ancuta dispune in total de 11 de camere in care se pot caza 22 de persoane.
Printre tipurile de camere de la Pensiunea Ancuta se numara:
  • Camera dubla matrimoniala
  • Camera dubla twin
  • Camera single
Pensiunea Ancuta dispune de 11 locuri de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Harta

Informatii utile

Anca Dancs
str. Victoriei, nr. 68A Borşa, 435200

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare