Pensiunea David Comarnic

Descriere

Casa David este localizata in orasul Comarnic, la 14 km fata de Sinaia, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber in intimitate pentru un grup de 8- 10 persoane.

Casa David este o constructie noua cu mobila si amenajari interioare de calitate superioara. Unitatea beneficiaza si de locuri de parcare, gradina cu terase, grătar piscină si foisor. Gradina se afla in spatele casei turistii beneficiind de liniste si intimitate. Casa David beneficiaza de 4 camere duble cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, 3 bai - 2 cu cabina de dus si o baie cu cada, zona de relaxare si o bucatarie dotata cu masina de spalat, cuptor cu microunde si cuptor obisnuit, ideala pentru un grup de 8 - 10 persoane.

Facilitati

Tichete de vacanta
Team-building
Loc de joaca copii
Baie cu cada
Baie in camera
Balcon
Bucatarie
Camere fumator
Camere nefumator
Foisor
Frigider
Parcare
Piscina
Spalatorie
TV in camera
Uscator par
Internet wireless
Accepta animale de companie

Intrebari frecvente despre Pensiunea David

Pensiunea David dispune in total de 4 de camere in care se pot caza 10 de persoane.
La Pensiunea David se poate face check-in incepand cu ora 15, iar check-out, pana la ora 11.
Pensiunea David dispune de 3 locuri de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):
  • Parcare

Harta

Informatii utile

Andrei Berteanu
Casa David Comarnic Comarnic, 105700

De mentionat

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul Minimap.ro

Vezi procedura de rezervare