Residence Central Annapolis, Braşov

G Baritiu 18, Brasov, 500025 Braşov
Arata pe harta

Art Nouveau accommodation in the heart of Kronstadt


Standard Double:
239 lei/noapte
Deluxe Double:
289 lei/noapte
Deluxe Double, Black Church view:
335 lei/noapte
Apartment:
385 lei/noapte
Deluxe Apartment:
430 lei/noapte

Facilitati:

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Team-building
Vezi harta
Vezi numarul de telefon

Descriere unitate

  • Numar de camere: 22
  • Capacitate: 40 persoane
  • Parcari: 4

Anul 1907, când librarul TEUSCH construia în interiorul zidurilor de aparare ale Brașovului (Kronstadt, Brasso) pe strada Târgul Cailor (actualul Gheorghe Barițiu) într-un autentic stil Art Nouveau (Jugendstil) vila care astăzi se numește Residence Central Annapolis.

Dl. TEUSCH ajutat de fiicele sale - ambele renumite învațătoare în comunitatea Brașovului, dar și de cel mai mare arhitect al vremii, a contribuit la construirea și decorarea acestui imobil în cele mai mici detalii, construcția fiind terminată în anul 1909.

Imobilul a rămas de-a lungul timpului neschimbat , chiar dacă a trecut prin diferite momente istorice : primul război mondial, al doilea, perioada comunismului.

Istoria continuă și astăzi cu 24 de camere reinventate în spiritul epocii de odinioară, având totuși în prim plan confortul oaspeților noștri: telefon în cameră, frigobar, televizor lcd, internet wifi, recepție permanentă, serviciu de spălătorie / călcătorie, seif la recepție și în camere, sală conferințe cu o capacitate de 25 locuri, salon mic dejun.

Astăzi, clădirea păstrează elementele de arhitectură ale perioadei ART NOUVEAU și de asemenea elementele decorative inițiale precum : parchetul fabricat manual din lemn de stejar, sobele făcute manual de cei mai mari producători de sobe ai vremii - fraţii Schmidt, care și-au inscripționat sigla pe fiecare sobă (bruder Schmidt/ testverek Schmidt), mozaicul din băi și de pe culoarele imobilului, uşile fabricate din brad, candelabrele sau lămpile folosite de familia Teusch , obiectele de mobilier sau de decorațiune interioară care au aparținut acestei familii renumite din Brașov.

Pe fațada clădirii se pot observa autenticele elemente Art Nouveau precum decorațiunile în formă de scoică, lotus, grilajele prezentând păsări și de asemenea cele 4 busturi ale membrilor familiei Teusch.

În holul din intrarea în clădire se pot vedea pasaje din istoria Brașovului din perioada Art Noveau (Jugendstil) care confirmă autenticitatea și unicitatea acestei clădiri.

Citeste toata descrierea Restrange textul

Servicii si Facilitati

Plata cu card
Tichete de vacanta
Tichete electronice
Team-building
Masaj
Aparat de cafea
Baie in camera
Camere nefumator
Cutie de valori
Foisor
Frigider
Restaurant
Room service
Sala de conferinte
Spalatorie
Transport auto
TV in camera
Uscator par
Internet wireless
Accepta animale de companie

Intrebari frecvente

Residence Central Annapolis dispune in total de 22 de camere in care se pot caza 40 de persoane.
Tarifele de la Residence Central Annapolis sunt cuprinse intre 239 si 430 lei camera/noapte. Preturile pot varia in functie de sejur (de ex., in functie de intervalul selectat, de policile hotelierilor etc.).
Printre tipurile de camere de la Residence Central Annapolis se numara:
  • Standard Double
  • Deluxe Double
  • Deluxe Double, Black Church view
  • Apartment
  • Deluxe Apartment
La Residence Central Annapolis se poate face check-in incepand cu ora 14:00, iar check-out, pana la ora 12:00.
Residence Central Annapolis dispune de 4 locuri de parcare. Oaspetilor li se ofera urmatoarele variante de parcare (in functie de disponibilitate):

Te-ar mai putea interesa si...

Inca nu ati gasit cazarea potrivita?